Vindere af vores Tivoli-konkurence for værts- og besøgsfamilier

På DIS er noget af det bedste vi ved at høre om de oplevelser og venskaber, som børn af værts- og besøgsfamilier får sammen med vores studerende.

I efterårets konkurrence modtog vi input i form at både fotos, historier og tegninger fra børn sammen med deres studerende.

Her har vi de heldige vindere! Læs deres historier – de går lige i hjertet.

Førstepladsen: Entre til Tivoli inkl. turpas

We would like to submit a photo(s) for the Homestay Sibling Art Contest! My lovely host brother Silas, who is a very hands on individual decided to sculpt a figure of me for the contest. He told me he wanted to make this so that I could always be here even after I leave. He currently has it placed by our Christmas tree. He even included the green compost bag I carry about once a week as my chore in the house!

Living in a homestay has been a life changing experience. Words cannot describe the thanks I have for DIS for pairing me with such a lovely family. Living with a homestay has truly filled me with both love and life again. Ah, sorry, I’ve been getting more and more emotional about leaving as December 12 approaches!

Anyways! Silas wants to thank DIS for giving him the opportunity to express his artistic ability in a super “cool” way!

Best,

Silas and Ross

Untitled-1
Wauw, den figur er næsten en tro kopi! Flot lavet, Silas!
DSC_4553
Silas lægger sidste hånd på figuren af Ross

Andenpladsen: Gavekort til Tivoli på 500 kr. 

Hej jeg hedder Victoria, jeg er 12 år gammel.

Jeg har haft 2 amerikanske DIS studerende som boede hjemme hos mig og min familie. Vi har også haft en som bare besøgte os, og så har vi lige nu også en der besøger os. Det vil sige at vi har haft 2 besøgsstuderende i alt.

Jeg kan rigtig godt lide at have en amerikansk ven.

Både dem der har boet her hos os og dem vi har haft som besøgsstuderende har været rigtig søde og jeg har lært virkelig meget engelsk, hvilket også har givet mig kæmpe fordele i skolen, hvor jeg får rigtig meget ros i engelskundervisningen.

Jeg har fået et helt specielt venskab med dem alle fire, blandt andet fordi de gerne vil lære dansk kultur at kende og jeg gerne vil lære mere om den amerikanske kultur.

Vi har også prøvet at holde thanksgiving med den ene af de studerende der boede her og 5 af hendes amerikanske veninder og medstuderende – det var en rigtig sjov aften og hendes mor havde sendt særlige krydderier, så vi kunne prøve at lave maden, som hun plejer at få den derhjemme.

Det er også rigtig fedt og godt fordi jeg nu har flere venner i USA og jeg håber rigtig meget at jeg en dag kan komme til at besøge alle 4.

Jeg har mange gode minder som jeg er rigtig glad for og som betyder virkelig meget for mig. Det er en oplevelse som jeg aldrig vil glemme, fordi jeg har haft det så sjovt og de har været så søde ved mig. Og så har jeg lært virkelig meget.

Trejdepladsen: Gavekort til Tivoli på 500 kr. 

Mit navn er Victoria, og jeg er 14 år gammel. Vi har haft 2 amerikanske udviklingsstudier inden hende vi har nu som hedder Katie. Katie er blevet min bedste veninde, og jeg nyder hver en stund vi har sammen. Hun kan altid få mig i godt humør, og hun passer så godt ind i vores familie. Vi har præcis samme humor, både mig og hende men også hele familien og hende. Det er mega fedt! Især i dag. Vi er i gang med at få lavet gulve i hele vores hus, og vi må derfor være lidt alternative, når det gælder om at beholde vores faste familie dinners. Derfor har vi valgt at sætte os rundt om en bunke gulvplader, og ved i hvad, det var meget federe end spisebordet! Vi fik pirokker serveret til aftensmad, og som prikken over i´et på det spanske måltid, havde Katie taget spansk chokolade med hjem fra hendes rejse, hun lige har været på. Det var hygge i særklasse!

katie christensen

Tak til alle, der deltog i konkurrencen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.