DIS-studerende til venskabskamp mellem Danmark og USA

Uge trettens helt store samtaleemne blandt DIS-studerende var uden tvivl onsdagens venskabskamp i fodbold mellem USA og Danmark. Kampen blev spillet i Aarhus, og over 300 DIS-studerende var taget af sted for at se kampen live på stadion. I tre store busser satte de sidst på eftermiddagen kursen mod Aarhus.

De studerende var spændte på at opleve stemningen på stadion. En del SRA’s var taget med de studerende. SRA’s er danske studerende, der bor sammen med DIS-studerende i lejligheder rundt omkring i København. Både danskere og amerikanere sad sammen, og der var god stemning på rækkerne. Alle sang og heppede, og som de selv sagde, ”rockede de stadion”.

Nedenunder kan I se nogle stemningsbilleder fra kampen. Selvom DIS-studerende gjorde alt, hvad de kunne for at heppe på USA, ændrede det ikke ved, at Nicklas Bendtner havde en drømmeaften. Med tre mål af Bendtner, vandt Danmark 3-2 over USA.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.