Sportsklubber med tilknytning til Værtsprogrammet får DIS-sponsorat

Dette forår har DIS haft mulighed for at sponsorere fire sportshold. Fælles for dem alle er, at én af spillerne på hvert hold kommer fra en DIS-værtsfamilie. DIS er glade for, at vi kan sige tak til nogle af vores værter ved at støtte de sportsklubber, som familien engagerer sig i. Vi ser det også som en stor gevinst for vores studerende, at de har mulighed for at stifte bekendtskab med det danske foreningsliv igennem deres værters tilknytning til lokale sportsklubber.

Da vi fik rigtig mange ansøgninger om et sponsorat dette forår, åbner vi op for nye sponsoransøgninger igen til efteråret. Hold derfor øje med vores nyhedsbreve og Facebook-gruppe, hvor vi igen annoncerer, når vi åbner for nye sponsoransøgninger.

Se de flotte spillere i nye trøjer herunder

DSC_0526_Hvidovre Idrætsforening (2)
Hvidovre Idrætsforening, U6 drenge.
DSC_8003_Værløse Basketball
Værløse Basketball, U16 Drenge

Hedehusene_Gymnastik (2)

Hedehusene_Gymnastik (1)
Hedehusene Gymnastik Forening, Lite Drenge og Minipiger.
IMG_3016_Farum Boldklub (1)
Forældreholdet fra Farum Boldklub

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.