Et hjertevarm tak fra én mor til en anden

”Det har virkelig ændret vores liv at være besøgsfamilie for Carly, Ashlyn og Evenlyn”, siger Kir Richter fra Taastrup. Kir og hendes familie har for første gang været besøgsfamilie for tre DIS-studerende i foråret 2015. En oplevelse, der ikke kun har betydet meget for familien i Taastrup.

Efter at Carly var taget hjem til USA, så Kir denne Facebook-status fra Carlys amerikanske mor. En update, der kun kan give smil på læben, og som har rørt Kir og hendes familie meget:

Gwen Nishida_Carly_Kir Richter_screen shot_SP15

Hele oplevelsen som besøgsfamilie har betydet, at Kir og hendes familie nu sparer penge sammen til at kunne tage til USA for at besøge pigerne:

“Pigerne er blevet en del af vores familie. Det var meget, meget svært at sige farvel til dem – vi græd alle sammen og var meget berørte. Jeg har faktisk aldrig set min mand så berørt, som da vi kørte hjem efter at have afleveret pigerne i København. Til DIS-picnic den 10. maj deltog vi – og tænk: Carly og Ashlyn gav mig 10 røde roser og en Hjerteballon, hvor der stod “Mor” på. Det rører ens hjerte dybt – Det var jo Mothers Day den dag”, siger Kir Richter.

Kir slutter med at sige: “ALLE skulle prøve at møde en amerikansk studerende!”

mothers day_hjerteballon_kir richter_SP15

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.