DIS-vært skriver klumme om værtsoplevelser

Dorthe Kargo fra Brønshøj og hendes familie var for to et halvt år siden vært for en DIS-studerende. Familien blev matchet med en ung studerende ved navn Haotian. Han var oprindeligt fra Kina, men læste på et universitet i USA.

For nyligt skrev Dorthe et klummeindlæg om værtsoplevelsen i Magasinet Liv. Her fortæller Dorthe om, hvordan det har været at åbne hjemmet op for en udvekslingsstuderende. Hun skriver også om de oplevelser og nye perspektiver, som hele familien fået ved at have Haotian boende i fire måneder. Og ikke mindst om, hvordan Haotian elskede leverpostej og hjemmelavet rugbrød så meget, at han efterfølgende valgte at flytte til Danmark for at læse videre.

Læs Dorthes inspirerende klumme her:

“At møde verden… derhjemme”

Klummen blev bragt i Magasinet Liv, maj 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.