Et perfekt match: DIS-studerende Logan er på kort tid blevet en del af familien i Karlslunde

For familien Koralage bestående af Carsten, Kristina og deres to børn, Miamaya og Gabriel, byder dette efterår på noget helt særligt. Familien fra Karlslunde har været heldige at få lov til at huse DIS-studerende Logan fra Carleton College, som i øjeblikket tager del i et skræddersyet study-abroad program.

Familien har siden 2005 været DIS-værter, men har grundet Coronapandemien ikke turde håbe på, at de igen i år kunne byde en collegestuderende velkommen i Karlslunde. Så da de fik nyheden om, at de i 10 uger skulle være vært for Logan, var de meget glade og taknemmelige.

Første møde mellem værtsmor Kristina (tv.), værtsdatter Miamaya (mf.) og DIS-studerende Logan (th.)

Logan ankom til Danmark i september, hvor hun efter obligatorisk coronatest og karantæne kunne flytte ind hos sin nye værtsfamilie. Efter at have tilbragt tid sammen med mulighed for at lære hinanden at kende, er Logan hurtigt blevet en del af familien. Både Logan og familien Koralage er enige om, at de er blevet matchet helt perfekt.

”Logan er bare helt fantastisk. Hun er gået ind i familien, som havde hun altid været en del af den. Hun er udadvendt og nem at snakke med, og vi vender mange dilemmaer – store som små”

– Værtsmor, Kristina

En efterårsferie i familiens tegn

Familien elsker at tage på ture rundt i det danske land, som Logan også deltager i. Hun er meget nysgerrig på, at finde ud af hvad Danmark har at byde på. De har blandt andet været på Frilandsmuseet, Kronborg slot, på Bakken og en tur i sommerhus.

I efterårsferien tog hele familien på mørkevandring. Her vandrede alle fem rundt i mørket med lommelygter, mens en museumsguide fortalte spændende historier om nordiske guder og sagnlandet omkring dem. Undervejs var der små opgaver, som de skulle løse, såsom at tegne et skib i mørke eller finde gravskatten, som var gemt på toppen af en gravhøj.

Et ønske om at blive til forårssemestret

Logan er faldet godt til i familien og er blevet så glad for Danmark, at hun stærkt overvejer at forlænge sit ophold. Det er blevet så stort et ønske, at Logan er ved at undersøge muligheden for at blive til forårssemestret 2021.

Familien Koralage vil med glæde være vært for Logan endnu et semester, hvis hun ønsker det og det kan lade sig gøre at forlænge opholdet.

De tilføjer, at de glæder sig til næste stykke tid sammen med Logan og alle de oplevelser de skal have sammen. ”En ting er sikkert, om hun bliver længere eller ej – Logan vil helt sikkert blive savnet, når hun rejser hjem igen.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.