DIS-studerende spredte Valentinsglæde på Hovedbanegården

I anledningen af Valentinsdag delte DIS-studerende chokoladehjerter, hjerteballoner og Valentins-postkort ud til alle på Hovedbanegården i København. Samtidig havde de rejsende mulighed for at donere et beløb til Red Barnet – noget, som mange benyttede lejligheden til.

På en dag som Valentinsdag er det rart at glæde sine nærmeste med en lille overraskelse. Og hvad er så bedre, end at få overraskelsen med på vej på weekend? Det var tanken bag, da DIS studerende fredag d. 13. februar stod parat under uret på Hovedbanegården med et ”Valentinskit” til alle, der kom forbi. Kittet bestod af en hjerteballon, en lille æske med to chokoladehjerter og også to Valentinspostkort.

P1010057

Den lille happening var en succes uden lige. De forbipasserende var glade og overraskede over den varme tanke fra de amerikanske studerende. Derfor kvitterede mange med at smide deres mønter i indsamlingsbøtterne til Red Barnet.

For de studerende var det en oplagt mulighed for at få en snak med danskerne om, hvor glade de er for at få muligheden for at bo hos danske værter og med danske roommates. De fortalte ivrigt om muligheden for at blive vært eller roommate for en DIS-studerende som dem selv til efteråret 2015. Det var en tanke, som flere tyggede videre på, da de begav sig på weekend. Hjem til deres kære med lidt ekstra sødt under armen.

Se flere billeder i galleriet herunder.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.