The Haunted House Experience på Kulturnatten 2015

DIS’ traditionsrige Haunted House på Kulturnatten blev igen i år et tilløbsstykke for både børn og voksne. Vi satte os for at finde ud af, hvad de besøgende havde syntes var mest uhyggeligt på deres tur igennem huset.

Vi fangede Filippa og Karen på 12 år, da de efter at have været igennem Haunted House havde grillet et par s’mores over grillen. Der var faldet ro på igen, men de var blevet forskrækkede en del gange inde i det uhyggelige hus.

“Det mest uhyggelige var helt sikkert den lille pige, der stirrede og stirrede på os. Lige pludseligt skreg hun helt vildt, og så skreg vi også”, siger Filippa.

“Jeg synes, det var uhyggeligt, da der lige pludseligt var en, der tog fat i mit ben”, siger Karen.

Filippa and Karen_Denae
Filippa og Karen, begge 12 år

Mads, 14 år sammen med Ida og Sebina på 13 år, var enige om at starten var det mest uhyggelige:

”Der var en virkelig creepy mand i begyndelsen, der fortalte en historie om en professor, der var blevet sindssyg, og som begyndte at skære arme af mennesker. Da vi begyndte at gå igennem huset, kom der spøgelser og mennesker og forskrækkede os, lige når vi havde vendt os om. Der var også edderkoppeben overalt”, siger Mads på 14 år.

FA15_Culture Night_Chua9
Ida og Sebina på 13 år og Mads på 14 år

Agnes på 14 år var af sted sammen med Lindsey Wirtz, 20 år fra Ohio. Lindsey bor hos Agnes og hendes familie i Roskilde, mens hun læser et semester hos DIS.

”Being in a Haunted House with my host sister Agnes, was hilarious. In the US we are used to Haunted Houses and I have been in so many, while I grew up.  Agnes was scared, and screamed “RUUUN”, when she saw a ghost in there. So it was a good thing that I was there to protect her”, siger Lindsey, mens hun griner drillende.

Agnes and Lindsey
Agnes, 14 år og Lindsey, 20 år

Vi spurgte ét af spøgelserne, hvad hun sagde til at deres hjem blev invaderet af jordiske mennesker i fredags.

”De er da velkomne en anden gang. Vi havde glædet os til at få besøg, det sker nemlig ikke så tit. Vi kunne ikke helt forstå, hvorfor folk skreg sådan op, for vi forsøgte bare at sige pænt goddag. Vi fik også et par nye familiemedlemmer, da nogle af gæsterne var så søde, at vi ikke ville lukke dem ud igen”, siger Afskyelige Anna, som dette spøgelse kalder sig.

12144192_150514248634705_395252001_n
Afskyelige Anna og hendes datter Stirrende Sally

Efter besøget i det uhyggelige hus, kunne alle – dem der kom igennem –  til gengæld hygge sig med at udskære græskar og grille amerikanske s’mores i baggården. Det var populært for både børn og voksne, og der blev udskåret meget kreative græskarhoveder.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.