DIS Alumni Community: 65.000 studerende med minder fra Skandinavien

I mere end 60 år har DIS taget imod studerende fra amerikanske universiteter, og i alt har over 65.000 læst hos os enten i København eller Stockholm. Mange af disse tidligere studerende, alumner, holder fast i forbindelsen til Skandinavien og vender måske tilbage for at besøge deres gamle værts- eller besøgsfamilie.

Simran læste på DIS i sommeren 2021 og var tilbage året efter på besøg

Velkommen til DIS Alumni Community

DIS vil gerne støtte op om dette, og vi har derfor stiftet et Alumni Community for tidligere studerende, værts- og besøgsfamilier samt DIS-ansatte. Det er målet, at disse forskellige hjørnesten af DIS kan bygge broer og fastholde kontakten mellem USA, Danmark og Sverige – og vi håber, at mange af jer har lyst til at være med.

Alumneforeninger har længe været almindelige i USA, og det har på mange universiteter været kutymen, at man automatisk optages i disse, når man har færdiggjort sin uddannelse. Det tiltag ønsker vi også at gøre til en fast del af DIS.

Del dine historier

Har du stadig kontakt til en studerende, som du har været værts- eller besøgsfamilie for? Så send os endelig en mail – vi vil så gerne høre jeres historier! Du må også meget gerne dele nyheden om DIS Alumni Community med dine kontakter.

Send os en mail på alumni@disabroad.org.

Både værts- og besøgsfamilier samt studerende får minder for livet hos DIS.

Aktiviteter for alumner

DIS Alumni Community vil tilbyde medlemmerne forskellige måder at engagere sig på. Du kan for eksempel deltage i virtuelle DIS Talks, hvor undervisere vil holde oplæg om spændende emner. Alumner i USA får også mulighed for at tage på ReDIScovery Tours til Stockholm og København.

Kris Britt og Charles Schuler læste på DIS i 1989 og genbesøgte København og DIS i 2019.

>> Læs mere om DIS Alumni Community (på engelsk)

>> Sierra besøgte København og sin værtsfamilie 11 år senere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.